Website wordt geladen...

Twitter Facebook LinkedIn Pinterest
Echte Helden zijn specialisten in branding en huisstijlimplementatie. Op basis van bestaande huisstijlen of een volledig nieuw ontwerp worden alle benodigde uitingen vormgegeven, op één adres dus: continuïteit is gewaarborgd. Denkt u bij ons werk aan huisstijldragers als briefpapier, folders en magazines maar ook productverpakkingen of aan zeer bepalende logo’s op de gevel, de reclame op de bedrijfswagens, beurspresentaties en websites. Wij zijn door ons specialisme de garantie op maximaal resultaat als het over reclamemaken gaat.
CONTACT
Echte Helden
Zomerhofstraat 71
UNIT 208
3032 CK Rotterdam

T 010 29 29 751
info@echtehelden.nl
Ruimte voor Creativiteit

Branding

Het woord ‘branding‘ heeft diverse betekenissen. ‘Brand‘ als merk, naam, logo of slogan, ‘personal branding‘ om jezelf als individu op de kaart te zetten of ‘brand management‘, het toepassen van marketingactiviteiten rondom een ‘brand’. Oftewel, alle acties die erop gericht zijn om het merk of bedrijf goed te positioneren in de gewenste markt of voor de juiste doelgroep. LEES MEER

Echte Helden is specialist in het visueel maken van marketing wensen of zorgen voor een goede basis (lees: uitstraling) om marketing te kunnen gaan doen. Als geen ander is Echte Helden in staat om door visuele impact de marketingdoelen helpen te bereiken.

Je kan immers enorme marketingbudgetten ‘stukslaan’ op de promotie van b.v. een product of een bedrijf, maar als de uitstraling niet klopt is het project bij voorbaat kansloos.

Het is dus heel verstandig om voordat men aan een campagne gaat beginnen eerst een afspraak te maken met Echte Helden en te inventariseren welke acties ondernomen moeten worden en hoe en wat er vormgegeven moet worden.

Voor personal branding kunt u ook bij ons terecht.
Wij hebben hiervoor een paar zeer interessante programma’s in samenwerking met o.a. Irene Herbers * zie ook http://www.ireneherbers.com
Aansluitend ontwerp

Fusie & rebranding

Soms zijn er momenten dat bedrijven samen gaan, worden overgenomen of zelf een ander bedrijf overnemen Bij zo’n overname of fusie spelen veel facetten een rol. Zo is er de logistieke kant, financiële kant of het sociale vlak; elk met zijn vraagstukken. Acceptatie van de nieuwe situatie door uw klanten maar ook uw personeel is altijd van het grootste belang. LEES MEER

Om een fusie of overname snel geaccepteerd te krijgen is derhalve een goede aanpak nodig. Oude logo’s moeten worden vervangen door het nieuwe waarbij het belangrijk is om de oude bedrijfsnaam grondig te verwijderen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, auto’s, mar ook aan de website, e-mail handtekeningen, bedrijfskleding, verpakkingen, vlaggen en logo’s rond en op het bedrijfspand.

Echte Helden inventariseert de situatie en komt met een plan van aanpak. Een totale metamorfose of een geleidelijke transitie; wij adviseren en u bepaald.

U kunt bij Echte Helden ook terecht bij campagnes om het personeel te motiveren. Zeker bij een overname kan dit enorm goed werken; “U bent welkom” klinkt heel anders dan “vanaf nu zijn wij de baas”!

Naast fusies of overnames besluiten veel ondernemers of de marketeers terecht dat op een gegeven moment de uitstraling van het bedrijf niet meer past bij waar de onderneming of het merk voor staat.

Door de hulp in te roepen van Echte Helden krijgt u niet alleen de beschikking over alle knowhow over hoe een dergelijk vraagstuk aan te pakken maar ook begeleiding. We kijken naar de gevoeligheden binnen de organisatie, we kijken naar de mogelijkheden qua uitstraling, toetsen alle wensen en kansen en houden rekening met de maximale budgetten.

Met 25 jaar ervaring in huis en meerdere grote rebrandingsprojecten op haar naam is Echte Helden als geen ander instaat om een fusie of rebranding uit te voeren en te begeleiden.

Sportvereniging of voetbalclub gaat fuseren?
Dit zijn interessante processen voor Echte Helden.
De culturen, de verschillende opbouw van leden, het unieke clubgevoel (‘mijn cluppie’), allemaal zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Nieuw logo, nieuwe clubkleuren, nieuw tenue; Echte Helden ontwerpt het en begeleid de onthulling en implementatie binnen de vereniging. Juist hier is samenwerking met de leden van b.v. een werkgroep van de sportverenigingen van het allergrootste belang en wij kijken dan ook zorgvuldig naar hoe en welk traject we gaan bewandelen tijdens de fusie van twee of meer clubs.
Out of the box

Displays & stands

Uw producten en diensten moeten aan de man gebracht worden en niet alleen via internet maar ook fysiek. Dit kan gebeuren met o.a. inzet van narrow casting, instore productpresentaties, displays, postercampagnes of als totaalconcept op een vakbeurs. LEES MEER

Bij zowel het plaatsen van displays als het bouwen van een stand zien we nog te vaak dat er, weliswaar prachtige, maar op zich zelf staande ontwerpen worden gemaakt.

De relatie met de huisstijl, de identiteit van adverteerder of product en de stand of display is vaak beperkt tot het gebruik van een logo en eventueel wat corporate foto-beelden. Hierdoor blijft de visuele impact achter bij de bedoelingen; dat is zonde!

Ander uiterste is dat een zeer enthousiaste standbouwer het logo zo gebruikt in de constructie van de stand dat het logo volledig misplaatst en fout gebruikt wordt. Hiermee wordt, hoe goed bedoeld ook, afbreek gedaan aan het resultaat

Echte Helden staat voor goede, in de huisstijl geïntegreerde, ontwerpen van stand en display maar ook voor begeleiding, concepten voor promotie en de volledige begeleiding van de bouw.

We regelen de standbouw van reservering van de beursplek tot aan de realisatie. Hotelovernachting voor personeel en de horeca op de stand. Totaal servicepakket met als doel ontzorgen! Alles in één hand, met één contactpersoon met alleen het beste resultaat voor ogen.

Met standbouwervaring in Nederland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Cairo, Abu Dhabi en Bangkok mogen we rustig stellen dat we gelouterd zijn in de standbouw!

Kijkt u ook eens naar de foto’s van zeer geslaagde projecten over de hele wereld waar Echte Helden trots op is.

Meer informatie? We komen graag bij u langs om uw behoeften te bespreken. 010-2929751, info@echtehelden.nl
Alles verbonden

Producten & diensten

Signing & Productie
Om onze klanten het totaalpakket te bieden wat ons voor ogen staat hebben wij meerdere disciplines in huis.
Oprichter en eigenaar Timon van Helden heeft in zijn carrière een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel alle disciplines binnen de reclame.LEES MEER

Gestart als vormgever, via grafische opmaak, standbouw (decoratie, vormgeving, beursopbouw, standmanagement), display-ontwikkeling en ontwerp, signing en fotografie. Al deze kennis probeert Timon over te dragen aan zijn team zodat de klant hier de vruchten van kan plukken.

Timon is het aanspreekpunt en de creatieve geest achter de sterke concepten. Naast conceptontwikkeling houdt hij zich ook bezig met de art-directie en is hij een graag geziene gast bij veel marketing afdelingen en traditionele reclamebureaus. Deze laatste gebruiken ook de enorme expertise om beter beslagen ten ijs te komen bij hun eigen klanten.

Vormgeving:
Echte Helden heeft de beschikking over een zeer bekwame studio met een mooie mix van vormgevers en dtp-ers. Creativiteit en kwaliteit gaan hand en hand;

Signing / Belettering:
Door jarenlange ervaring in de signing weten we bij Echte Helden wat er nodig is om goede reclame te maken; Autobelettering, wrappen, gevelreclame of reclametextiel, u vraagt, wij draaien!

Websites en e-newsletters, social media en narrow casting systemen.
Hier hebben wij een vaste partner in: AllesOnline. (www.allesonline.nl) Specialisten op online gebied die het voor ons mogelijk maken te exeleren in vormgeving en functionalisteit. Niet geheel onbelangrijk: qua kosten kunnen wij u hiermee aangenaam verrassen.

Evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten, promotieacties.
Door ervaring en ons denken vanuit het merk (of bedrijf) geven wij een door u te organiseren event veel meer diepgang. Publieksacties, spel-elementen, fysieke campagnes; Echte Helden ontwikkelt en voert het uit.

ECHTE HELDEN: Specialisten in het totaalbeeld!
Reclame dragers

Portfolio

Eigenlijk spreekt ons werk voor zich. Sinds de oprichting in 2004 heeft Echte Helden een stevig portfolio opgebouwd, dat goed laat zien wat we allemaal doen om klanten te laten schitteren. Een greep uit ons laatste werk, van eventdressing tot complete campagnes.
marketing
Marketing
vormgeving
Vormgeving
beurzen
Beurzen & evenementen
signing
Signing
Elke keer een stap een stap

Relaties

Echte Helden werkt zowel voor grote, internationale ondernemingen als voor kleinere bedrijven dus met directeuren, marketeers en ondernemers. We hebben ervaring in veel sectoren, van goede doelen tot voetbalclubs, van de voedingsindustrie tot high-end fashion, van retail tot verzekeraars, banken en telecom. Wilt u ook toegevoegd worden aan deze illustere groep opdrachtgevers? De koffie staat klaar...
AD-ZW.jpg ALLES-ONLINE-ZW.jpg AMBERVRIJN-ZW.jpg AMSTEL-ZW.jpg AON-ZW.jpg ARGOS-ZW.jpg ASR.jpg ASVION-ZW.jpg BAM-ZW.jpg CARGILL-ZW.jpg CITURA-ZW.jpg DE-ZW.jpg DEKUIP.jpg DSM-ZW.jpg DURA-VERMEER-ZW.jpg EBHELSHOF-ZW.jpg EEF-EN-HUUB.jpg ENECO-ZW.jpg EXACT-ZW.jpg EXCELSIORM-ZW.jpg FC-UTRECHT-ZW.jpg FCZWOLLE-ZW.jpg FEYENOORD-ZW.jpg FEYENOORDFAN-ZW.jpg GAASTRA-ZW.jpg HEINEKEN-ZW.jpg HOLLANDIA-ZW.jpg HUMANITAS-ZW.jpg IJSSELMONDE-KUNST-ZW.jpg IJSSELMONDE-ZW.jpg KEIZERSWAARD-ZW.jpg KMARINE-ZW.jpg KNVB-ZW.jpg KOETSHUIS-ZW.jpg KORPSMARINIERS.jpg KPN-ZW.jpg KRAS-ZW.jpg LG-ZW.jpg LINDORFF.jpg MACDONALDS-ZW.jpg MAX-ZW.jpg NUTEC-ZW.jpg NUTRAL-ZW.jpg OXFAM-ZW.jpg PG-ZW.jpg POLITIE-ZW.jpg PORT-ROTTERDAM-ZW.jpg PROVIMI-ZW.jpg RABOBANK-ZW.jpg ROBECO-ZW.jpg ROTTERDAM-ZW.jpg SPARTA-ZW.jpg TOMMY-HILFIGER-ZW.jpg TRUST-ZW.jpg VERHAGE-ZW.jpg VLAGGENFABRIEK-ZW.jpg VODAFONE-ZW.jpg VVDEZWERVERS-ZW.jpg VVHILLEGERSBERG-ZW.jpg WARCHILD-ZW.jpg